CLUBUL ECOARTISTILOR

SandArtPakiss este un concept  verde al unor români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat o serie de acțiuni ce servesc amenajării interioare a sufletului oamenilor dar mai ales al copiiilor. Țelul nostru este destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze orizontul creativ prin imaginația copiilor.

Suntem cea mai dinamica asociație, ZOOM IN, formată din liderii mai multor societăți cu răspundere limitată din domeniul artei si educației. Am realizat spectacole, am condus televiziuni pentru copii, am făcut filme și spectacole de teatru, am realizat emisiuni diferite ce au fost lidere pe piața diverismentului. Așa au fost Duminica în familie Antena1, Bravo Bravissimo, TVR1, Dănutz SRL, TVR1, Clubul de duminică, Prima Tv, Știrile curate de la copii adunate, Domnitori și domnițe, Plastic Art, Eurokid TV, etc.

Avem cel mai bun capital uman cu cele mai frumoase intenții.

Dorim să devenim  lideri în domeniul formării unei educații ecoartistice

Suntem  100% suflete ce tind să clădească un infinit românesc de generații sănătoase și creative în frumos.

Am făcut  filme pentru copii, scenarii pentru piese de teatru și am luat premii la estivaluri de teatru pentru copii. Am facut decoruri, ateliere, spectacole pentru Festivalul internațional de film pentru copii și pentru Festivalul internațional de film ECO.

La Clubul SandArtPakiss, scoala talentelor native, copiii vor beneficia de un conținut de metode de învățare speciala și rapida prin corelarea și dezvoltarea tuturor abilitatilor, simțurilor pentru acumularea unor cunostinte si deprinderi realizate intr-un mod ludic de dezvolatre.

Cursurile sunt dedicate în special copiilor și apoi tuturor categoriile de vârstă.

Persoanele inscrise vor avea posibilitatea să-și dezvolte capacitățile de autocunoaștere, de conștientizare a propriului potențial, să-și dezvoltate capacitatea de actiune si interacțiune.

Programa cursurilor este conceputa sincretic, aceste cursuri fiind un proiect realizat în premieră in  România pentru  susținerea copiilor talentati, generatiei de geniali in normalitatea varstei lor.

Testarea Inteligenței, talentului, aptitudinilor se va realiza pe o perioada de doi ani, practica deja folosita in alte tari. Se va face un abonament de minim trei luni pentru testare și cunoaștere.

Vom face tabere de creatie internationale, unde vom realiza schimburi de experientă cu copiii români ce se gasesc in diferite tari din diaspora.

Nevoia educației diferențiate si valorificarea potențialului special, sunt conform Recomandării 1248/1994 a Parlamentului European și a Legii 17/2007.

DESPRE NOI

EcoArta pentru copii si adolescenti, este un concept  creat pentru a raspunde nevoilor, dorintelor, talentelor si aptitudinilor copiilor și adolescenților.

Vine în întâmpinarea părinților ajutandu-i pe aceștia în dezvoltarea personală a copiilor lor, punând la dispoziția acestora atât profesioniști cat si resurse materiale de calitate.

EcoArta este o formă ce se desfașoară, într-o manieră atractivă într-o formă de arta spectacolului.

Atelierele de de artă plastică, muzica vocala, jurnalism, fun science, scenogreafie, teatru- actorie, teatru papusi, fotografie, limbi straine (germana, engleza, italiana) se vor desfășura  într-o ambianță placută, într-o gradină a cunoașterii în armonie cu natura.

Copiii dumneavoastră iși pot petrece timpul liber în mod creativ și vesel, pot invăta lucruri noi și isi pot dezvolta/ descoperi aptitudinile personale.

Copii isi descopera sau dezvolta noi hobby-uri si activitati pentru timpul liber (altele decat calculatorul si televizorul ); aceste activitati dau incredere de sine, incurajeaza munca in echipa si comunicarea pozitiva dintre copii.

CURSURI

Artă plastic & Artă decorativă                Mariana Pachis

Eco Gastronomia                                       Corina Dragulinescu

Atelier de arta distracției                          Camelia Agachi

Atelier  Sand Art                                         Mariana Pachis

Arta de afi cel mai bun                              Camelia Agachi

Cursuri de arta distractiva si creativitate care stimuleaza auto-disciplina, imaginatia si creativitatea; dezvolta coordonarea dintre ochi si maini si implicit si aptitudinile practice; cultiva bunul gust si dezvolta capacitatea de distinctie estetica; acumuleaza noi cunostinte generale din domeniul artelor plastice ( si altor domenii) intr-un mod distractiv; cultiva interesul pentru explorare.

PETRECERI SI ANIVERSARI

Organizam petreceri  organizate chiar de copiii ECOARTIȘTI, acestia devenind cei mai buni organizatori de evenimente.

Stim cum să raspundem cerintelor specifice fiecarui eveniment si să aducem distracție și bună dispozitie pentru toti copiii, indiferent de varsta.

Organizam petreceri tematice: Scooby Doo Party, Pirat Party, Indian Party, Princes Party, Shrek Party, Proful Distrat Party, Peter Pan Party.

Personaje de animatie: Printi si printese ~ Alba ca Zapada, Cenusareasa, Belle, Tinkerbell; Peter Pan, Shrek, Piratii din Caraibe, indieni, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Proful Distrat, Scooby Doo.

O petrecere mai contine: face painting, baloane modelate, baloane de sapun, baloane rotunde, jocuri si concursuri, muzica si multe surprize.

Pentru copii mai mari organizam Karaoke Party, Proful distrat Party, Dance Party.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*