Pakiss Brand Company s-a infiintat in 26 februarie 2009 și este condusă de regizorul Mariana Pachis
Compania a realizat spectacole de teatru, scenografii de operă, televiziune teatru.
A realizat scenografii la Antena 1, emisiunea Duminica in familie timp de 16 ani, La TVR
emisiunile Bravo, bravissimo și Danutz srl timp de 15 ani, decoruri de revelion și sărbătoarea craciunului pentru Antena1, 5ani.
Filmele  de animație, tehnica Send Art  și arta cinetică au reprezentat puncte forte
ale companiei.A fost producătorul mai multor spectacole de teatru din cadrul Festivalului de teatru de buzunar obtinand premiul special in 2012.
      Tot in 2012 a realizat timp de trei ore o scenografie activa prin Sand Art pentru spectacolul Hai acasa din cadrul prroiecctului Destin România.
      La specctcolul Feliciei Filip din noiembrie 2013 a realizat un film Sand Art în timp real.

In 2014 a realizat filmul

Sand Art „Grazie Santo Padre” for double Canonization of Popes John Paul II And John XXIII, prezentat in spectacolul Anima Romena, Vatican.

https://www.youtube.com/watch?v=3Uah069nKGA

      A initiat pentru prima oara in august 2015, Cursuri de  Sand Art pentru liceele de artă din Craiova in cadrul Festivalului International de Animatie Puppets Occupy Street
A coordonat  work shop-uri și ateliere scoală in cadrul Festivalului Internațional de Film Dream Fest, Festivalul Internațional Film Eco Fest, Festivalul Puppets Occupy Street, Proiectul Dor de Eminescu, proiectul Constan Brancusi, ICR Praga,
Scoala de vara Green Smart Cool.
Organizăm ateliere, work shopu-uri de dicție, caligrafie, hand made, sand art, scenaristică, scenografie, butaforie, storyboard in tehnică nouă de predare, terapie prin artă.
A realizat spectacole in Germania, Portugalia, Belgia, Cehia, Spania, Italia precum și in tara la evenimetele revistelor Forbes, Cariere, Avantaje, Top Bussines, Așii români, Vocea ta  sau la diferite corporatii.
 Realizează team builinguri prin teatru, film, sand art, hand made.