Acest atelier propune ateliere si cursuri care se desfasoară  într-o atmosfera  relaxată, interactiva, care face posibila invatarea cu placere, fara restrictii, extemporale sau catalog. Spre deosebire de disciplinele scolare, care se concentreaza pe asimilarea de informatii, ce nu stau intotdeauna la baza unei culturi generale solide, cursurile EcoArta pun accent  asupra creativitatii si dialogului deschis dintre trainer si cursant.

„7 + EcoArta” curs de bune maniere pentru copii si adolescenti,  se adreseaza in primul rand tie, parintele in permanenta cautare de resurse, in scopul de a-i oferi copilului tau ceea ce este mai bun. Pregatit de mic, el va deveni o persoana adulta manierata, iar gesturile de politete si respect vor constitui un reflex, vor deveni ceva firesc in comportamentul lui cotidian.

Un copil manierat este intotdeauna  mai apreciat de catre adulti, dar si mai usor acceptat de catre cei de varsta lui.

Codul bunelor maniere isi are originea in Antichitate, odata cu aparitia teatrului, agoriei si a forumului. Nobletea si perfectiunea spiritului erau exprimate prin miscarile trupului.

Fiecare epoca schimba  sau adauga cate ceva.

Amprenta decisiva se pune in timpul regelui Ludovic al –XIV- lea, care prin decret impune „Eticheta”, desemnand astfel un mod de comportare dupa anumite reguli.

Sunt reguli care nu se schimba niciodata, insa inceputul mileniului III, aduce o explozie de gadget-uri. Datorita utilizarii frecvente a internetului si a retelelor sociale, apar „regulile nettiguette” . Reguli de comportament civilizat online, pe care cei mici este bine sa le asimileze inca de timpuriu.

[vfb id=1]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*