17

apr. 2015

Blogul Eco Arta

LOGO-SITE

Acest desen al copacului mirosind a culoare prin muguri, frunze, floare, rod, este exprimarea mea sintetică, este o evoluție pe verticală ce reprezintă conceptul numit  ECO ARTA.

Ce este Eco Arta?

Wilkipedia                                                                                                                                                     Eco  Arta, este un domeniu al vieții culturale situat la confluența dintre diverse curente artistice și ideile mișcării de protejare a mediului. Opere de eco-artă sînt texte literare, picturi, grafică, muzică, instalații audio-video, filme etc. care transmit în mod explicit sau implicit idei ecologice, contribuind la conștientizarea necesității unei interacțiuni responsabile a omului cu natura.

În acest post modernism au dat năvală șocurile, paradoxurile, uimirile, goana după știri necrozate,

Această infestare în masă dăunează grav sănătății copiilor.                          Am început să curăț pornind de la plantarea unui desen arboreșcent.                  Un copac ce trebuie să fie ancorat prin rădăcini ramificate, solide.                             Aceste rădăcini sunt moștenirea genetică, educația și apoi mediul de dezvoltare într-un spațiu dat. Putem uda copacul cunoașterii cu toate aluviunile acumulate din alte timpuri și alte spații.

Suntem datori să înverzim gândurile celor  mici și să le creștem în curățenie spiritual. Ei ar putea să își transforme mersul în zbor, așa cum a făcut Traian Vuia. Noua generație nu este a mea…este a urmașilor, urmașilor , urmașilor…..

In timp vor apărea mugurii, apoi frunzele, florile și într-o toamnă vom aduna roadele. Toate roadele vor avea gusturi și culori diferite. Nu uita Darie că toate roadele coapte de toate anotimpurile pornesc din culorile primare …roșu, galben și albastru.

https://www.youtube.com/results?search_query=timpuri+noi+eco+festival+2013+baile+felix

  • Reply

    Dl WordPress

    17 04 2015

    Salut, acesta este un comentariu.
    Pentru a șterge un comentariu autentifică-te și navighează pe pagina de comentarii din interfața de administrare. Acolo ai opțiuni de ștergere și de editare comentarii.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*